Mässan

1a november kl 10-15

Mässan har i år fått ett rejält ansiktslyft! Liksom föregående år kommer mässan att hållas på Uppsala Konsert & Kongress, men med ett nytt upplägg och helt nya möjligheter. Mässan har även expanderat ytterligare jämfört med tidigare år och det kommer vara drygt 90 utställare på plats för att möta Uppsalas juriststudenter. Vi har även i år arbetat hårt för att få till en så stor variation och bredd bland utställarna som möjligt för att göra Kontaktdagen till en dag som har något för alla. Under mässan ges även möjlighet att gå på gruppsamtal eller varför inte passa på att gå på ett personligt kontaktsamtal och få chansen att träffa en representant från din drömarbetsgivare.

Kom till mässan, möt din framtid!

 

Mässguide 2016

 

Grupp & kontaktsamtal

Oavsett vilken termin du pluggar, och oavsett om du vet precis var du vill jobba eller inte – ta chansen att få sätta dig ned i lugn och ro tillsammans med din framtida arbetsgivare. Genom att anmäla dig till ett grupp- eller kontaktsamtal får du chansen att samtala med utställaren under lugnare former, och du får möjligheten att ställa alla de frågor som du har undrat över under din tid på juristprogrammet. Kontaktsamtal passar dig som har kommit en bit på utbildningen medan gruppsamtalen är mer riktad till dig som går någon av de lägre terminerna eller du som inte har en aning om vad du är intresserad av och vill skaffa dig mer information.

Mer information om vilka utställare som anordnar grupp- och kontaktsamtal finner du under anmälningar via länk nedan.

OBS! Gruppsamtalen kommer inte att hållas just i år (2016) till fördel för att bättre bygga upp intresset kring kontaktsamtalen.

Anmälan Kontaktsamtal

 

CV-granskning

CV-experter granskar ditt personliga brev och CV och ger en övergripande återkoppling som bland annat fokuserar på ordval samt hur du kan strukturera din ansökan och koppla den till en särskild tjänst. Du kommer även att få generella råd som hjälper dig inför ditt framtida jobbsökande.

Anmälan CV-granskning

 

Mässkarta