Casedag med G&D

För sjunde året i rad arrangeras casedagen i samarbete mellan Kontaktdagen i Uppsala och Gernandt & Danielsson. Årets case, ”Project Godmother”, kommer gå av stapeln den 17 oktober. OBS: Din anmälan vill vi ha senast den 10 oktober!

Vi ses till frukost. Då kommer klienten till dig med ett problem och vill ha en lösning klar till eftermiddagen. Jurister från Gernandt & Danielsson är med och ger råd och stöd under hela dagen, som avslutas med en middag.

Du anmäler dig individuellt och kan inte förbereda dig – alla förutsättningar ges på plats. Caset genomförs i lag som vi arrangörer delar in deltagarna i. I juryn ingår professor Daniel Stattin samt Björn Svensson och Caroline Jägenstedt Wikman, advokater och partners på Gernandt & Danielsson. Vinnarna får en heldag på Gernandt & Danielssons kontor i Stockholm och kommer även att uppmärksammas på Kontaktdagens bankett.

Antalet platser är begränsat. Vi ser gärna att du läser eller har läst termin 5. Studenter på lägre terminer, liksom studenter som tidigare har deltagit i caset, får delta i mån av plats.

Ta chansen att utmana dig själv på casedagen 2017 – din anmälan vill vi alltså ha senast den 10 oktober!

Fyll i formuläret nedan för att anmäla dig.

Ditt namn (obligatorisk)

Din terminskurs (obligatorisk)

Telefon

Din epost (obligatorisk)

Har du varit på eventet tidigare?
JaNej

Är det något speciellt vi behöver veta, exempelvis allergier?

 

gd